Zeeland wordt wakker: illegale praktijken, succestrainer en schaatspret

Zeeland wordt wakker: illegale praktijken, succestrainer en schaatspret
Zeeland wordt wakker: illegale praktijken, succestrainer en schaatspret © OZ
© OZ

Illegale praktijken

OOST-SOUBURG - De vermoorde Erik van den Boogaart, wiens lichaam in het Schelde-Rijnkanaal werd gevonden, hield zich bezig met illegale praktijken, zegt de politie. Wat die illegale praktijken precies inhouden, wil de politie vooralsnog niet vertellen.
© Omroep Zeeland

Dick van Westen overleden

Oud-voetballer Dick van Westen is woensdagochtend overleden. Hij was 76 jaar. Van Westen was onder meer bekend als speler van het Middelburgs amateurelftal dat in de jaren zestig drie keer landskampioen werd.
Hicham Benhammou
Hicham Benhammou © OZ
Foto: Paul ten Hacken

Trainer Groene Ster stopt

Trainer Hicham Benhammou van zaalvoetbalvereniging Groene Ster uit Vlissingen stopt aan het einde van dit seizoen. De trainer uit Tholen was bezig aan zijn vijfde seizoen bij de eredivisionist. Wie Benhammou opvolgt is nog niet bekend.
Meten ijsdikte ijsbaan Krabbendijke
Meten ijsdikte ijsbaan Krabbendijke © oz

Schaatspret komt eraan

Als het nog even blijft vriezen, en daar ziet het naar uit, dan kan vrijdagmiddag worden geschaatst in Krabbendijke. De ijsmeesters van de ijs- en skeelervereniging hebben zeer goede hoop.
© Anneke van den Dries

Het weer

Vandaag wordt een vrij zonnige winterdag met weinig wind en vanmiddag tijdelijk 2 tot 3 graden boven nul. Vanavond gaat het weer vriezen.