Menancio Weeda
Menancio Weeda © Paul ten Hacken
BERGEN OP ZOOM - Foto: Paul ten Hacken

Invallers

In de eerste helft is de thuisploeg de bovenliggende partij en komt na twintig minuten spelen op een 1-0 voorsprong via een treffer van Mike de Nijs. Het is aan doelman Joan van Belzen te danken dat het halverwege slechts 1-0 staat. In de tweede helft ontsnapt Vlissingen wederom aan een grotere achterstand, maar blijft het wel in de wedstrijd. In de slotfase zetten de bezoekers aan en loopt DOSKO achteruit. Invaller Menancio Weeda (foto) zorgt voor de 1-1 door het laatste zetje te geven bij een scrimmage. Slechts drie minuten later slaat Vlissingen opnieuw toe. Op aangeven van invaller Abdoe Abdenbi maakt Yves Nyemb de 1-2.