Politie onderzoekt vechtpartij in centrum Terneuzen

Politie onderzoekt vechtpartij in centrum Terneuzen
Politie onderzoekt vechtpartij in centrum Terneuzen © Politie
© OZ

Slachtoffer geschopt

TERNEUZEN - De politiemeldkamer kreeg een melding dat meerdere mensen op straat aan het vechten waren. Minimaal één slachtoffer zou diverse keren geschopt zijn. Toen agenten in de buurt kwamen, spraken ze met het mogelijk slachtoffer. Hij werd door enkele vrienden geholpen. Hij vertelde dat hij nog geen aangifte wilde doen en ook geen medische hulp nodig had. De groep wilde niks met de politie te maken hebben.

90 dagen gevangenisstraf

Diverse agenten, waaronder vier bikers, gingen op onderzoek uit in de binnenstad. Toen zij een tweetal mannen zagen lopen, rende één van hen weg richting een tuin aan de Korte Dijkstraat. De omgeving werd vervolgens afgezet. Na enige tijd kwam hij via de regenpijp van een woning naar beneden en meldde zich bij de politie. Hij werd aangehouden, omdat hij nog 90 dagen gevangenisstraf tegoed had.

Geen aangifte

Vervolgens werd een nader onderzoek ingesteld naar de vechtpartij. Van enkele mensen werd een verklaring opgenomen. Zij bevestigden dat een man diverse keren flink was geschopt. Er is zondag geen aangifte gedaan van deze ongeregeldheden in Terneuzen. De politie is daarom nog op zoek naar een of meerdere slachtoffers, maar ook naar getuigen van het voorval.