Breskens zegeviert in Indoor Soccertoernooi

Breskens zegeviert in Indoor Soccertoernooi © Omroep Zeeland
Samenvatting finale Soccertoernooi Terneuzen
Breskens begon uitstekend aan de wedstrijd. De ploeg kwam binnen twee minuten op een 0-2 voorsprong via twee treffers van Soufian Dooms. Terneuzen deed kort voor rust nog wat terug via een doelpunt van Marthijn van Ham. Bij een score van 1-2 floot de scheidsrechter voor rust.
In de tweede helft maakte Soufian Dooms een derde treffer. De man van de wedstrijd bracht daarmee Breskens op een 1-3 voorsprong. Terneuzen gaf zich echter niet zomaar gewonnen en kwam terug tot 2-3 via een doelpunt van Saïd Bouzambou.
Dooms was echter niet te stoppen en bracht Breskens weer op een 2-4 voorsprong. Het leek toen definitief voorbij te zijn, maar Douwe de Kok maakte de wedstrijd nog spannend door de 3-4 binnen te schieten.
Daar bleef het echter bij, waardoor Breskens Terneuzense Boys opvolgt als winnaar van het Indoor Soccertoernooi. Die ploeg won de voorbije drie edities, maar ging in de halve finale met 0-4 onderuit tegen de uiteindelijke winnaar Breskens.
Matchwinner Soufian Dooms vertelde na afloop dat Breskens de soccerzege opdraagt aan de overleden Esad Osmanovski. De beker komt in de kantine te staan van Breskens bij het shirt van Osmanovski.
Breskens draagt soccerzege op aan overleden Esad Osmanovski
Titelverdediger Terneuzense Boys eindigde op de derde plaats door een 4-2 zege op RCS.