Isabel kan eigenlijk niet verliezen (video)

Isabel kan eigenlijk niet verliezen (video)
Isabel kan eigenlijk niet verliezen (video) © RTL Nederland
Isabel Provoost TVOH
Isabel Provoost TVOH © William Rutten

Single

MIDDELBURG - Ze is de eerste kandidaat die bij beide shows de finale haalde. Mede-finalist Vinchenzo Tahapary deed ook mee aan The Voice kids, maar sneuvelde toen voortijdig. Naast Tahapary en Provoost doen ook Pleun Bierbooms en Thijs Pot mee. Alle vier de finalisten namen deze week een single op. Isabel's single heet 'Nothing.' 
Isabel-finale-the-Voice-instart-1-ZNO170216PS

Gespannen

Isabel is een beetje gespannen voor de finale, maar ziet er vooral naar uit. Als ze gevraagd wordt naar haar kansen zegt ze daar niet echt mee bezig te zijn. Ze wil vooral plezier hebben en uitstralen: "Ik denk niet dat ik win, hoop het natuurlijk wel, maar ga gewoon ontzettend mijn best doen." 
Winnaar
De winnaar van The Voice of Holland krijgt een platencontract en een auto. Daarnaast is de publiciteit onbetaalbaar, hoewel dat geen garantie is voor een succesvolle carrière. Wie kent nog Leona Philippo en Julia van der Toorn? Zij wonnen seizoen 3 en 4, maar verdwenen daarna min of meer in de anonimiteit. Of Isabel Provoost nu wint of niet, haar coach Sanne Hans (Miss Montreal) zal de komende tijd over haar en haar carrière waken.