'Gasten zijn kritischer en willen meer luxe!' (video)

'Gasten zijn kritischer en willen meer luxe!' (video)
'Gasten zijn kritischer en willen meer luxe!' (video) © OZ
camping zonneweelde

Onderhoud, planning en stylen

NIEUWVLIET - Samen met haar man werkt Maaike het hele jaar door aan en op de camping. In de zomer is het vooral de gasten bedienen en helpen maar in de winter komen het onderhoud en de planning om de hoek kijken. Zo wordt er gekeken of en waar er nieuwe huisjes moeten komen. Vervolgens gaat Maaike ze stylen en in orde brengen zodat alles spik en span is voor het nieuwe seizoen.
'Ik kan er nog steeds van genieten'
Er blijft daardoor weinig tijd over voor het gezin zelf maar dat is voor Maaike geen probleem. "De kinderen komen niets te kort. We gaan nog steeds wel eens weg en als ze op school zitten kunnen wij gewoon werken. En daar kan ik nog steeds van genieten. In de zomer van de gasten en in de winter van het plannen en uitstippelen van onze plannen".
Het kampeerveldje Zonneweelde van zestien jaar geleden
Het kampeerveldje Zonneweelde van zestien jaar geleden © OZ
Toekomst
Maaike is samen met haar man en kinderen van plan om de camping verder te laten groeien. "Het is en blijft een echt familiebedrijf. De kinderen helpen nu al mee". Maaike verwacht dat dit in de toekomst alleen maar meer gaat worden al zijn ze daar vrij in. "Ze mogen zelf kiezen wat ze willen doen later maar het zou leuk zijn als ze in het bedrijf willen!"
Topcampings
Camping Zonneweelde is nu voor het eerst uitgeroepen tot topcamping. Maar in Zeeland zijn er meer campings die deze titel mogen dragen: Westhove in Aagtekerke, De Vogel in Hengstdijk en De Zeeuwse Kust, Julianahoeve en De Wijde Blick in Renesse.