Rapduo Engel & Just maakt Kleine Stappen ft. Paul de Munnik

Rapduo Engel & Just maakt Kleine Stappen ft. Paul de Munnik
Rapduo Engel & Just maakt Kleine Stappen ft. Paul de Munnik © Freelens Visuals

Hiphop

OOST-SOUBURG - Steven Engel uit Hoorn en Joost Adriaansens uit Middelburg kwamen elkaar tegen op een meerdaags hiphopfestival in Duitsland. Beiden zijn liefhebbers van de hiphop uit de jaren negentig en daaruit is rond 2010 een samenwerking ontstaan.

Positieve boodschap

In Kleine Stappen komen de thema's verslaving en depressie aan de orde. De twee putten daarbij uit eigen ervaring. Steven: "Vaak kijk je naar anderen en spiegel je daaraan. Maar soms is het beter om met kleine stappen vooruit te gaan in plaats van je zevenmijlslaarzen aan te trekken." Met hun muziek en een positieve boodschap willen Engel & Just houvast geven aan iedereen die het kan gebruiken. 
Engel & Just
Engel & Just

Samenwerking

Steven Engel is altijd een fan geweest van Acda en de Munnik. Hij benaderde Paul de Munnik via het management en daar reageerde hij heel leuk op. Op het nieuwe album verschijnen drie tracks waar Paul op te horen is. 

Release

Het duo heeft inmiddels drie albums op z'n naam staan. De komende tijd verschijnen er meer singles van de twee, in de aanloop naar de release van het nieuwe album. Op 12 mei presenteren Engel & Just hun vierde album Souvenirs in Paradiso, Amsterdam. Een week later geven ze een akoestisch optreden in Café de Koning in Middelburg.