Hoek pakt in slotfase punt tegen Smitshoek

© Sjaak van der Salm

Veel balbezit

HOEK - In de eerste helft had de thuisploeg op Sportpark Denoek veel balbezit maar werden er nauwelijks kansen gecreëerd. Smitshoek stelde daar niet veel tegenover waardoor beide teams de kleedkamer opzochten bij een 0-0 ruststand.

Kansen

Aan het begin van het tweede bedrijf drong Hoek aan. Josimar Pattinama kreeg op aangeven van Kyle Doesburg een grote kans, maar de spits scoorde niet. Na een uur spelen kreeg Smitshoek een niet te missen kans via Laurens Visser, maar ook hij wist het net niet te vinden.

Van Renterghem

Een paar minuten later raakte Guillaume Clinckemaillie namens de thuisploeg de lat nadat hij door Reguillo Vandepitte diepte in was gestuurd. In de slotfase van de wedstrijd werd er dan toch gescoord. Zes minuten voor tijd nam Smitshoek via een vrije trap van Patrick Fonseca de leiding. Twee minuten later zorgde Thomas van Renterghem voor de verdiende gelijkmaker: 1-1.
Scoreverloop
0-1 Fonseca (83)
1-1 Van Renthergem (85)
Opstelling
De Jonghe, Beshliaha, Embrechts, Siereveld, Van Renterghem, Martens (Doka/65), Vandepitte, Clinckemaille, De Groote (Lagrou/46), Pattinama, Doesburg (Zeegers/65)