Echosonic staat helemaal achter single Lovin'

Echosonic staat helemaal achter single Lovin'
Echosonic staat helemaal achter single Lovin' © OZ
OOST-SOUBURG - Marien Dorleijn
De single is in drie dagen opgenomen in de eigen studio in Oost-Souburg. Op verzoek kwam Marien Dorleijn van Moss een handje helpen. Ziggy: "Toen we Lovin' schreven zaten we nog een beetje klem. We hebben Marien Dorleijn van Moss gebeld. Hij was onze coach van PopAanZee. Hij is heel down to earth, en die mentaliteit is heel tof." Marc: "Het is bijna niet te geloven dat hij ons nog steeds helpt, als je ziet wat zijn eigen plaat nu doet." [Het nieuwe album van Moss: Strike - red.]
Eerste echte single
De single Pleased To Meet You uit 2015 sloot nog nauw aan bij het geluid van Steady New Sounds. Met Lovin' presenteert Echosonic de muziek waar de band helemaal achter staat. Marc: "We weten nu hoe we willen klinken. Dit is de eerste echte single van Echosonic."
Echosonic VOOR INTERNET
Volwassenheid
De naamsverandering van Steady New Sounds naar Echosonic ziet de band als een stap naar volwassenheid. Ziggy: "Het heeft de manier waarop we zelf naar de band kijken positief veranderd. 'Steady' was toch meer jongensachtig."
Tournee
Een compleet album wil de band dit jaar nog realiseren. Eind maart gaat Echosonic weer op tournee met Moss. Ze treden op in Leeuwarden, Dordrecht en Deventer. 
Echosonic
Echosonic © OZ