Auto te water, vrouw en twee kinderen gewond (video)

Auto te water, vrouw en twee kinderen gewond (video)
Auto te water, vrouw en twee kinderen gewond (video) © HV Zeeland
Auto in het water langs A256

Traumahelikopter

GOES - De twee kinderen zijn met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, de moeder met een ambulance. De auto is uit het water gehaald. Wat er is misgegaan op de A256 is nog onduidelijk. De politie is een onderzoek gestart.

Veel hulpdiensten

"De kinderen zijn ernstig gewond geraakt", zegt Alwin Don van de politie. "Ze zijn alle drie door omstanders uit de auto gehaald, en die zijn ook onmiddellijk gestart met de reanimatie van een van de kinderen."
'De kinderen zijn ernstig gewond geraakt'

Bij kennis

Toen de hulpdiensten arriveerden hebben die de reanimatie van het kind overgenomen. Kort daarna kwam het 2-jarige kind weer bij kennis. Vervolgens is het kind overgedragen aan de bemanning van de traumahelikopter. De politie onderzoekt nu wat er precies is gebeurd en roept getuigen op om zich te melden.

Helden

De politie omschrijft de omstanders die de familie te hulp schoot, de kinderen uit de auto hebben gehaald en zijn gestart met de reanimatie in een bericht op Facebook als helden. Ze kregen van de politie een warme douche en schone kleren.

— Wijkagent Goes Oost (@wa_GoesOost)
">

Weg afgesloten

Rijkswaterstaat nam verkeersmaatregelen rond knooppunt De Poel. Het verkeer dat vanuit Goes richting Bergen op Zoom wilde rijden, werd omgeleid. Ook was de verbindingsweg vanaf de A58, in de richting van Bergen op Zoom richting Vlissingen, ook afgesloten.

— Politie_Zeeland (@Politie_Zeeland)
">