PEER met debuut EP naar Liverpool

PEER met debuut EP naar Liverpool
PEER met debuut EP naar Liverpool © Willem Rijn

Ervaring

OOST-SOUBURG - De vier bandleden zijn nog geen twintig jaar, maar hebben in drie jaar tijd veel ervaring opgedaan. PEER bracht drie singles uit, en stond al op de podia van Vestrock, Racoon & Friends for Jayden in Goes en twee keer op Concert at SEA. 

Met een randje

De band omschrijft zijn muziek als aanstekelijke indierock, nummers met een randje en refreinen die in het hoofd blijven hangen. De EP is geproduceerd door BLØF-bassist Peter Slager en Huub Reijnders, die eerder werkte met Jett Rebel en Kaiser Chiefs.
© OZ

Tournee

PEER gaat ook op tournee. De Mad For It Tour start op 15 april in De Spot met de officiële EP-release. Daarna speelt de band op Dijkrock in Rilland en op Koningsdag in Middelburg. In TivoliVredenburg Utrecht is PEER tweemaal support act van BLØF.

Liverpool

Op 21 en 22 mei speelt de band op het International Pop Overthrow Festival in Liverpool. Dat muziekfestival startte in 1998 in Los Angeles en wordt inmiddels georganiseerd in diverse steden. Elke act krijgt de kans zich te presenteren in enkele clubs met een optreden van een half uur. 
Foto: Willem Rijn