Vier mannen aangehouden bij drugsactie

Vier mannen aangehouden bij drugsactie
Vier mannen aangehouden bij drugsactie © OZ
© Politie

9000 euro

GOES/KRABBENDIJKE - Aan de Albert Joachimikade in Goes werd rond 16.00 uur een 22-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden. Hij wordt verdacht van het dealen van cocaïne. In zijn woning werd naast een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen, een bedrag van bijna 9.000 euro in beslag genomen.
Cocaïne en speed
Diezelfde middag werd aan  De Zouterij een 44-jarige man uit Goes aangehouden, die net cocaïne van de Bergenaar had gekocht. Vervolgens werd in zijn woning onderzoek gedaan en werd cocaïne in beslag genomen. Een eveneens 44-jarige huisgenoot van deze man werd ook aangehouden in verband met het in bezit hebben van speed.
Hennepkwekerij
In Krabbendijke werd rond 17.00 uur op een zolder in een woning aan de Molster een hennepkwekerij met ruim dertig planten aangetroffen. De politie heeft in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn vernietigd. Uit onderzoek is gebleken dat de bewoner contacten onderhield met de man uit Bergen op Zoom.
Verhoren
De mannen uit Bergen op Zoom en Krabbendijke zijn voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze zijn ingesloten. Zij worden vandaag verhoord. De Goesenaren zijn op het politiebureau in Goes verhoord en weer vrij. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.