MZC'11 kan voorsprong niet vasthouden

Trainer Alexander van Keulen is blij met het eerste punt
Trainer Alexander van Keulen is blij met het eerste punt © OZ
OUD BEIJERLAND - Goed begin
MZC'11 begon goed aan de wedstrijd want al na acht minuten scoorde Ramon Janson de 0-1 voor de ploeg uit Zierikzee. Maar het doelpunt van de spits werd afgekeurd. Zes minuten later was het alsnog wel raak, toen Rody Vermue de 0-1 aantekende voor MZC'11. Het was echter Wiliam Geyahdarjii die in de 32e minuut de gelijkmaker op het bord zette. Op slag van rust kreeg SHO nog een indirecte vrije trap die door keeper Jurgen Schoenmakers tot corner werd getikt, maar het bleef 1-1 en met deze stand gingen beide ploegen ook rusten.
Tweede helft
De tweede helft was nog niet begonnen of SHO kwam op een 2-1 voorsprong toen Mark Vosselman de Zuid-Hollanders op voorsprong zette. Daarna kreeg William Geyahdarjii binnen tien minuten twee kansen. Eerst kopt hij net langs de kruising en tien minuten later werd het 3-1 door opnieuw Wiliam Geyahdarjii
Kansen
SHO bleef kansen krijgen, resulterend in een 4-1 twee minuten voor rust door andermaal Wiliam Geyahdarjii die daarmee een hattrick scoorde. Opvallend detail, is dat Geyahdarjii in de uitwedstrijd tegen MZC ook een hattrick scoorde. Daarna werd er niet meer gescoord, 4-1 bleek ook de eindstand te zijn. 
Scoreverloop
0-1 Vermue (14)
1-1 Geyahdarjii (32)
2-1 Vosselman (49)
3-1 Geyahdarjii (67)
4-1 Geyahdarjii (88)
Opstelling MZC'11
Schoenmakers, Holm, Torensma, van der Linden, Coolbergen (Schalkoort/65), Azzagari (Goud/38) , van Grunsven, Heijboer, Vermue, Janson, Quist.