Oud-prof Destorme geniet bij FC Axel (video)

Oud-prof Destorme geniet bij FC Axel (video)
Oud-prof Destorme geniet bij FC Axel (video) © Omroep Zeeland
Voetbal-Axel-Destorme-ZNO170311JI
AXEL - 10.000 man
Met twee doelpunten in de 2-1 zege van FC Axel op Zaamslag was Destorme de grote man. "Of je nou voor 10.000 man of voor 500 man scoort, het maakt me niets uit. Het is precies hetzelfde."
Hoek
De Belg maakte tussen 2004 en 2006 furore bij Hoek. Daar speelde hij zich in de kijker van het Belgische profvoetbal. Destorme woont nu al een aantal jaar in Axel en kon toch nog geen definitief afscheid nemen van de voetballerij. "De mensen van Axel vroegen mij om hier te komen voetballen en ik had ook weer zin in om op het veld te staan."
Trainer
Het afgelopen jaar was Destorme druk bezig met het halen van zijn trainersdiploma's. Hij trainde al de beloften van Waasland-Beveren, maar kon zijn kicksen toch niet definitief in de kast laten liggen. "Ik geniet hiervan. Ik probeer de jongens ook wat van mijn kennis te geven samen met de trainersstaf"
Paar jaar
Voor hoe lang Destorme nog blijft voetballen is onduidelijk. Als het aan elftalleider Johny Meeusen ligt mag hij nog wel een paar jaar meedoen. "De jongens gaan veel beter voetballen als hij meedoet. Ik hoop dat hij nog een aantal jaar blijft." Destorme zelf wil niet op de zaken vooruit lopen. "Ik maak sowieso dit seizoen af en dan bekijk ik het van jaar tot jaar." 
Destorme---Ik-geniet-bij-FC-Axel--ZNO170311YM