Apollo'69 viert dit seizoen al jubileum (video)

Apollo'69 viert dit seizoen al jubileum (video)
Apollo'69 viert dit seizoen al jubileum (video) © OZ
Onze Club Apollo
Fusie
Apollo'69 is een fusie tussen De Beren uit Baarland en vv 's Gravenpolder. Die twee verenigingen kwamen in 1967 al overeen om samen verder te gaan en daarom viert de club dit jaar het 50-jarig bestaan. "Maar pas vanaf 1969 is onze huidige naam ingevoerd", legt voorzitter Jacco van der Velde uit. "En de naam verwijst ook naar de maanlanding van de Apollo in 1969."
Trotse supporter
Aart de Witte is een vaste supporter van Apollo'69. Hij is tevreden met de manier waarop de club dit seizoen acteert. "Zeker in het begin van het seizoen was het mooi. Toen wonnen we elke wedstrijd. Ik hoop dat we kampioen worden", zegt de trotse supporter. Hij heeft zelf nooit bij Apollo'69 gevoetbald, omdat De Witte een verdienstelijk atleet was. 
Andere hoofdrolspelers
Van der Velde en De Witte zijn niet de enige clubmensen van Apollo'69 die in beeld komen. Manusje-van-alles Nico Wisse vertelt over de vele werkzaamheden bij de club. En voor de conditietest worden vijf speelsters van het damesteam naar voren geschoven. 
Onze Club op bezoek bij Apollo'69
Onze Club op bezoek bij Apollo'69 © OZ
Uitzending
Onze Club wordt elke zondagavond uitgezonden om 18.10 uur en wordt tot de volgende morgen ieder halfuur herhaald. Online zijn alle uitzendingen terug te kijken op de speciale pagina