VC Vlissingen juicht na een doelpunt
VC Vlissingen juicht na een doelpunt © Paul ten Hacken
GEMERT - foto: Paul ten Hacken

Volop kansen

In een aantrekkelijke eerste helft kregen beide teams grote kansen. Na een half uur spelen opende Raymond Wolff, na een mooie aanval over meerdere schijven, de score.

Sterke tweede helft

In de tweede helft bleef Vlissingen kansen creëren en kwam de ploeg al snel op 0-2 door een treffer van Khalid El Hattach. Na deze treffer leek het verzet bij de thuisploeg gebroken en liepen de bezoekers verder uit. Via een treffer van Menancio Weeda werd het 0-3 en Hoessein Bouzambou zorgde voor de 0-4.

Strafschop

Doelman Joan van Belzen keepte een ijzersterke wedstrijd en keerde tien minuten voor tijd nog een strafschop van Youri van Brussel, waarmee de Vlissingers ook nog is de nul hielden.
0-1 Wolff (31)
0-2 El Hattach (53)
0-3 Weeda (63)
0-4 Hoessein Bouzambou (67)