Indonesisch avontuur voor coach Groene Ster

Hicham Benhammou
Hicham Benhammou © oz
ITEM Zaalvoetbal Benhammou Indonesie
VLISSINGEN - Foto: Paul ten Hacken 

Bondscoach Indonesië
Vrijdag zit Benhammou voor het laatst op de bank bij Groene Ster, dat een thuiswedstrijd in de Eredivisie speelt tegen Marlene. "Ik ben met de club in contact gekomen via Vic Hermans, die bondscoach is van Indonesië. Ik heb met die mensen gesproken en ze gaven mij een goed gevoel", zegt Benhammou. Hij gaat voorlopig voor twee maanden aan de slag. "De competitie loopt daar tot 21 mei. Daarna zien we wel verder."

Avontuur

Groene Ster moet het dus de laatste drie competitiewedstrijden (De Hommel, Watergras en FC Eindhoven) doen zonder Benhammou. Voor Groene Ster staat er niet veel meer op het spel. De club komt niet meer in aanmerking voor de play-offs en kan ook niet meer degraderen. "Ik ben blij dat Groene Ster meegewerkt heeft. Dit is zo'n avontuur dat ik niet kon laten lopen", aldus Benhammou. 
Khalid el Hattach
Khalid el Hattach © OZ
Foto: Paul ten Hacken

El Hattach

Benhammou neemt Khalid El Hattach mee naar Indonesië. De oud-speler van Groene Ster is nu nog actief bij Real Noorderwijk. De Belgische club heeft El Hattach vrijgegeven voor de overgang naar Indonesië. El Hattach is door zijn overgang de rest van de reguliere veldcompetitie niet meer inzetbaar voor VC Vlissingen.