Mobach in Nederlandse selectie voor ZLM Tour

Jarno Mobach
Jarno Mobach © Orange Pictures
GOES - Foto: Orange Pictures

Sterkste wielrenners

De 22e ZLM tour start op de Grote Markt in Goes. De finish ligt na 181 kilometer op de Oranjeweg, ook in Goes. De wedstrijd telt dit jaar weer mee voor de UCI Nations' Cup. Aan deze competitie doen de sterkste wielrenners in de leeftijdscategorie van 18 t/m 23 jaar mee. Davy Gunst uit Yerseke, die vorig jaar met de Nederlandse ploeg reed, is niet opgenomen in de selectie.

Gent-Wevelgem

Mobach zal met de nationale ploeg ook meedoen aan Gent-Wevelgem op zondag 26 maart. Die wedstrijd telt ook mee voor de Nations' Cup.
Jarno Mobach
Jarno Mobach © Orange Pictures
Omloop van de Braakman
De kans is ook aanwezig dat Mobach op zaterdag 8 april de Omloop van de Braakman in zijn woonplaats Philippine rijdt. Mobach is namelijk lid van De Jonge Renner uit Oosterhout waardoor hij mee mag doen. Volgens de organisatie van de Zeeuwse wielerklassieker is de kans groot dat Mobach meedoet. De Omloop van de Braakman maakt net als vorig jaar deel uit van de KNWU Topcompetitie.
Handzame Classic
Voor Sunweb rijdt Mobach vrijdag mee in de Handzame Classic. Sunweb heeft de beloftenploeg ingeschreven voor deze Belgische profkoers. Eind maart/begin april doet Mobach met zijn ploeg nog mee aan de meerdaagse Belgische wedstrijd Triptyque des Monts et Chateaux.