De Nooijer stunt met Dordrecht tegen VVV-Venlo

Gérard de Nooijer
Gérard de Nooijer © Omroep Zeeland

Slotfase

DORDRECHT - FC Dordrecht kon de zege goed gebruiken. De club had al negen wedstrijden op rij niet gewonnen. In de slotfase van het duel besliste Dordrecht met drie goals de wedstrijd.  Het was pas de vijfde zege voor Dordrecht (in 31 duels). De club blijft voorlaatste. De voorsprong op hekkensluiter Achilles'29 is acht punten.

De Nooijer

Bradley de Nooijer uit Oost-Souburg speelde de hele wedstrijd mee. Marijn Wijkhuis uit Biggekerke, die onlangs zijn debuut in het profvoetbal maakte, zat op de bank.
Roy Hendriksen
Roy Hendriksen © Orange Pictures
Foto: Orange Pictures

Roy Hendriksen

Helmond Sport, onder leiding van trainer Roy Hendriksen uit Middelburg, is bezig aan een vrije val in de Jupiler League. De Brabanders hebben al negen wedstrijden niet meer gewonnen. Vrijdag werd met 3-0 van Jong PSV verloren. Helmond Sport is gezakt naar de dertiende plaats.

Tom Boere

Topscorer Tom Boere, afkomstig uit Terneuzen, verloor met FC Oss met 2-0 van FC Emmen. Boere is nog altijd topscorer van de Jupiler League met 28 treffers, maar staat inmiddels vier duels droog.

Niet in actie

Augustine Loof uit Koewacht kwam niet in actie bij FC Eindhoven. Datzelfde geldt voor de geblesseerde Thomas van den Houten uit Goes, die voor Telstar uitkomt.