Vlissingen verspeelt voorsprong tegen RKAVV

Yves Nyemb
Yves Nyemb © Paul ten Hacken
Archieffoto: Paul ten Hacken

Spectaculair begin

Het begin van de wedstrijd was spectaculair met vier goals in de eerste 24 minuten. Vlissingen kwam goed uit de startblokken met goals van Nyemb (alleen op de keeper) en James (vrije trap). RKAVV antwoordde direct via treffers van Overdevest en een benutte strafschop van De Blank. Met 2-2 gingen beide ploegen de kleedkamer in.

Slotoffensief

In de tweede helft kwam RKAVV (de nummer dertien in de stand) op voorsprong via een treffer van opnieuw Remco Overdevest. Een slotoffensief van Vlissingen leverde, mede door de zware tegenwind, geen doelpunt op. Daardoor bleef de formatie van trainer Ruud Pennings met lege handen staan.