Twee Zeeuwen dromen nog van deelname Expeditie Robinson (video)

Twee Zeeuwen dromen nog van deelname Expeditie Robinson (video)
Twee Zeeuwen dromen nog van deelname Expeditie Robinson (video) © OZ
© oz

Spannend

OOST-SOUBURG - Het was een spannende dag voor de twee deelnemers. Beide daalden maandag nog flink in de top-50. Uiteindelijk eindigde Smits met 4908 stemmen op de 42e plek. Lambregts bleef ternauwernood in de ranglijst, hij eindigde op plek 50 met 4871 stemmen.
Verbondje
Lambregts en Smits zijn heel blij dat ze door zijn naar de volgende ronde. "We hebben de afgelopen dagen veel contact met elkaar gehad", zegt Lambregts. "Dus we hebben al een klein verbondje om de samensmelting te halen. Het spel is vanaf nu begonnen."
Ultieme droom
Smits was net als Lambregts heel de dag bloednerveus. "Het was een nek-aan-nek race", zegt Smits. "Ik ben heel blij, het is mijn ultieme droom om mee te doen."
Zeeuwen Robinson
Nog vijftig
Dertig Zeeuwen streden om een plekje bij de top-100. Van de 100 potentiële deelnemers zijn er vijftig die genoeg stemmen hebben verzameld om nog kans te maken om deel te nemen. De overige vijftig kandidaten worden gekozen door RTL zelf op basis van hun ingezonden video.
Weggestemd
Het programma dat op RTL5 wordt uitgezonden is veelbekeken en veelbesproken. Bij de laatste edities mochten zestien min of meer bekende Nederlanders strijden om de titel op een tropisch eiland. Het spel is een combinatie van survival, proeven en zorgen dat je niet door anderen wordt weggestemd. 
ITEM zeeuwen robinson