Zeeuwse Gwen niet naar liveshows The Voice Kids

Gwen van Oeveren
Gwen van Oeveren

Winnaar

HILVERSUM - Vrijdag was het de beurt aan Ali B. om twee finalisten te selecteren uit zijn team. In The Battles nam Gwen van Oeveren het op tegen Jaïro en Lygeena met het nummer 'So What' van Pink. Juryleden Marco Borsato en Ilse DeLange vonden het optreden van Gwen het meest 'steady'. Dat Ali B. Gwen tot winnaar uitriep kwam dan ook niet als een verrassing.
Battles
Vervolgens zongen de winnaars van de in totaal vijf Battles in een Sing Off nogmaals het liedje van hun Blind Audition. Voor Gwen was dat Since U Been Gone van Kelly Clarkson.

Gwen tijdens The Voice Kids

Lach

Ondanks haar uitschakeling verliet Gwen met een lach het podium. Haar deelname aan The Voice vond ze nog steeds 'super leuk'. Ze heeft ook alle reden om terug te kijken op een geslaagde deelname. Alledrie de juryleden draaiden hun stoelen en prezen haar zelfverzekerde optreden.Tijdens haar auditie droeg ze een t-shirt met het opschrift: "Zeeuws Meisje".

Wedstrijd

Vorig jaar won Gwen de wedstrijd Schouwen-Duiveland's Got Talent, georganiseerd door de plaatselijke rotaryclub. Naast zingen, is Gwen actief in de muziek op de piano.