Fataal misdrijf Rilland in Opsporing Verzocht (video)

Fataal misdrijf Rilland in Opsporing Verzocht (video)
Fataal misdrijf Rilland in Opsporing Verzocht (video) © HV Zeeland

RILLAND - — Politie_Zeeland (@Politie_Zeeland)
">

Onderzoek

De precieze toedracht van zijn dood is nog onduidelijk. Forensische rechercheurs hebben de hele nacht onderzoek gedaan. Ook dinsdag overdag is er nog onderzoek verricht in en rondom de woning.

Getuigen

Een team van 25 rechercheurs is op de zaak gezet. De politie is nu op zoek naar getuigen die meer weten over het overlijden van de man, of die de afgelopen dagen iets verdachts hebben gezien. De uitzending van Opsporing Verzocht begint vanavond om 20.30 uur op NPO 1.
Dode-Rilland-D2-ZNO170321WV
Identiteit
​In eerste instantie werd alleen nog gesproken over een overleden persoon. Inmiddels is bekend dat het waarschijnlijk om de 65-jarige bewoner van de woning gaat. Officieel moet zijn identiteit wel nog worden vastgesteld, meldt de politie.

Buurvrouw
​Volgens buurtbewoners die de man kenden was hij een teruggetrokken man, die erg op zichzelf leefde. Alleen met zijn buurvrouw had hij regelmatig contact. Hij zou regelmatig koffie met haar hebben gedronken. Toen zij een paar dagen niet van hem had vernomen zou ze in zijn woning zijn gaan kijken, waarbij ze hem dood aantrof.

​Lees ook:
​- ​Dode man Rilland gevonden door ongeruste buurvrouw
​- ​​Overleden persoon gevonden in woning Rilland​