Politie Tholen zit voortaan aan de gemeentekoffie (video)

Politie Tholen zit voortaan aan de gemeentekoffie (video)
Politie Tholen zit voortaan aan de gemeentekoffie (video) © oz
Opening politiebureau Tholen

Bergen op Zoom

THOLEN - Burgemeester Ger van de Velde van Tholen opende het steunpunt woensdagochtend en is blij dat er op deze manier een locatie voor de politie behouden blijft op Tholen: "Ook al is de afstand met Bergen op Zoom maar klein, dat is toch allemaal overbodige reistijd, zeker voor onze wijkagenten. Men blijft nu hier zichtbaar in het gebouw en op straat."

Op afspraak

Het nieuwe steunpunt van de politie is anders dan het voormalige politiebureau aan de Simon Lindhoutstraat. Zomaar even binnenlopen kan niet meer, wie een agent wil spreken of aangifte wil doen kan een afspraak maken binnen de openingstijden van het gemeentehuis. 
© oz
Dag en nacht
De komst van het steunpunt betekent dat de Thoolse wijkagenten niet naar Bergen op Zoom moeten om hun papierwerk te doen. Via een aparte ingang aan de zijkant van het gemeentehuis kunnen ze dag en nacht bij het steunpunt naar binnen.
Gemeentehuis koffie
De opening van het steunpunt gebeurde onder toeziend oog van een tiental agenten die werkzaam zijn in de gemeente Tholen. De nieuwe werkplek vinden ze prachtig, maar er is een minpuntje. Naar verluidt was de koffie op de vorige locatie lekkerder.