Geen maart-editie van Losbollig na overlast

Geen maart-editie van Losbollig na overlast
Geen maart-editie van Losbollig na overlast © Losbollig

Overlast

Op Facebook schrijft Losbollig dat het vorige maand misging, feestgangers zorgden voor overlast rond het Middelburgse café. Daarom heeft de organisatie samen met de gemeente en politie besloten om een maand over te slaan.

Beveiligers

De organisatie is nu aan het kijken welke maatregelen genomen kunnen worden om herhaling te voorkomen. Zo overweegt organisator Ali Ahmadi om beveiligers in te zetten om na afloop het vertrek van de feestgangers in goede banen te leiden. Hij overlegt met gemeente en politie over of er meer maatregelen genomen kunnen worden.

Laatste redmiddel

Mocht het allemaal niet helpen dan wil hij als laatste redmiddel de minimumleeftijd voor de feesten gaan verhogen. "Liever niet, je wil natuurlijk ook de jongere gasten een leuke avond bezorgen. Maar als het niet anders kan, dan zullen we wel moeten."

Oproep

De organisatie achter de feestavond doet op Facebook ook een oproep aan de bezoekers om zich voortaan beter te gedragen. Uit de reacties op het Facebookbericht komt het beeld naar voren dat een kleine groep onruststokers het verpest voor de rest.

Noodgedwongen

De reageerders op Facebook vinden het jammer dat het eerstvolgende feest niet doorgaat. "Dat wordt dus PS4", schrijft er één, die blijkbaar noodgedwongen niet gaat feesten, maar gamen.