Ook Zuidland te sterk voor MZC'11

© OZ

Keeperstrainer

ZUIDLAND - MZC'11 begon aan de wedstrijd zonder de vaste keeper Jurgen Schoenmakers op doel. Hij brak deze week een vinger op de training. Omdat ook Niels Zoutewelle al enige tijd niet inzetbaar is, stond de keeperstrainer Jaco van der Schee op doel bij de ploeg uit Zierikzee. Verder speelde dezelfde tien basisspelers als vorige week toen MZC vier keer wist te scoren tegen GRC'14.

Nederlaag

MZC'11 kwam in de achttiende minuut op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Nichy Mendes Fortes. Tot de rust werd er daarna niet meer gescoord. In de tweede helft hield MZC'11 lang uitzicht op de gelijkmaker tot tien minuten voor tijd, toen Alex Semedo de score verdubbelde en daarmee de 2-0 eindstand bepaalde.