MZVC heeft geen jeugd en wil dat graag zo houden (video)

MZVC heeft geen jeugd en wil dat graag zo houden (video)
MZVC heeft geen jeugd en wil dat graag zo houden (video) © Omroep Zeeland
Onze Club MZVC goed
MIDDELBURG - Flink aan trekken
Voorzitter Ruud Maartense vertelt in Onze Club dat het een bewuste keuze is van zijn vereniging om geen jeugdleden meer te hebben. "We zijn ooit ook zonder jeugd begonnen en hebben het later wel ingevoerd. Maar er moest flink aan getrokken worden om teams compleet te krijgen. Dat is ook niet leuk voor de jeugd. We hebben ze nu ondergebracht bij onze buurman Zeelandia Middelburg en zijn zelf als vereniging met alleen senioren verder gegaan."
Supporters
Naast Maartense komen nog meer mensen van MZVC aan het woord in Onze Club. Zo vertellen de supporters Stephan de Munck en John Jansen (foto, onder) over hun liefde voor de club. Vrijwilliger Coert de Munck staat het eerste elftal bij met hand- spandiensten en vertelt daarover. Het jeugdcircuit wordt ook gewoon gedaan. Niet met jeugd natuurlijk, maar daar is een alternatief voor bedacht. 
Onze Club op bezoek bij MZVC
Onze Club op bezoek bij MZVC © Omroep Zeeland
Uitzending
Onze Club is elke zondag om 18.10 uur te zien bij Omroep Zeeland en wordt tot de volgende morgen ieder halfuur herhaald. Online zijn alle afleveringen terug te zien op de speciale pagina