Hoek haalt jeugdinternational, Embrechts vertrekt

© OZ

Europa League

HOEK - Met zijn laatste club Trakai speelde Vitukynas dit seizoen nog mee in de voorronde van de Europa League. Sinds de jaarwisseling is hij clubloos. Hij kwam bij Hoek in beeld door contacten van Jacky Lambert, lid van de technische commissie van de club. 

Zevende nieuweling

Vitukynas is de zevende nieuwe speler. Eerder legde de club al Aaron Verwilligen, Vin Vercouteren, Niek van Sprundel, Bram Leroy, Kim Van Den Bergh en Ruben Besuyen vast,
Alexander Embrechts
Alexander Embrechts © Twitter HSV Hoek
Foto: Sjaak van der Salm
Embrechts
Tegenover de komst van Vitukynas staat het vertrek van verdediger Alexander Embrechts. De Belg speelde sinds dit seizoen voor Hoek. Embrechts zoekt een club die op een hoger niveau speelt en wil proberen alsnog de stap naar het profvoetbal te maken. Voor zijn komst bij Hoek liep Embrechts stage bij FC Dordrecht. 

Negende vertrekker

Embrechts is de negende speler die weggaat bij Hoek. Ook Kyle Doesburg (ASWH), Lionel Fitsch (Barendrecht), Guillaume Clinckemaillie (Dikkelvenne), Giovanni Siereveld (VC Vlissingen), Nick de Groote (Oostnieuwkerke), Armand Doka (onbekend), Brian Meulmeester (GOES) en Nathaniel Lagrou (Zwevezele) vertrekken.