Hulst zet vijf inwoners in het zonnetje met pelgrimstas

© Gemeente Hulst

EHBO-vereniging

HULST - Jo de Bakker uit Hulst kreeg de tas voor zijn inzet voor de EHBO-vereniging Sint Christoffel. De Bakker was ook actief voor voetbalvereniging HVV '24, met het ophalen van het oude papier en bij Curamus en De Zonnebloem en hij liep elk jaar met verschillende collectebussen rond.
Stichting Kadoos
Natasja Boogaart uit Kloosterzande kreeg de tas voor haar stichting Kadoos. Die stichting deelt cadeau's uit aan kinderen van gezinnen die het zelf niet kunnen betalen. De stichting geeft cadeau's, een traktatie voor op school en alles om thuis een feestje te kunnen geven.

Alleenstaanden

José de Loos probeert in Vogelwaarde de eenzaamheid van alleenstaanden tegen te gaan. De Loos kookt al meer dan vijf jaar elke week een driegangenmaaltijd voor ongeveer twintig alleenstaande mensen in haar dorp. 

STEEN

Vera de Looij-Buijsse uit Sint Jansteen en Anita de Meijs-Van den Branden uit Kapelleburg worden geëerd voor hun werk bij Voetbalvereniging STEEN. De dames maken wekelijks de gebouwen schoon en staan achter de bar in de kantine van de voetbalclub.