Zeeland wordt wakker: Onkruid, autisme en winkeldieven

Zeeland wordt wakker: Onkruid, autisme en winkeldieven
Zeeland wordt wakker: Onkruid, autisme en winkeldieven © OZ
Schade door dronken bestuurder in Goes
Schade door dronken bestuurder in Goes © Twitter / Politie
OOST-SOUBURG - (Foto: Politie/Twitter)

Beschonken bestuurder

Een dronken automobilist heeft zondag in Goes voor flink wat schade gezorgd. De automobilist raakte een paaltje, botste tegen een andere auto en parkeerder vervolgens zijn auto tegen een huis in de Violenstraat. Volgens de wijkagent is het een wonder dat er geen gewonden zijn gevallen door de automobilist.
Inwoners Tholen moeten zelf onkruid gaan wieden
Inwoners Tholen moeten zelf onkruid gaan wieden © Omroep Zeeland

Onkruid

De gemeente Tholen wil dat inwoners zelf het onkruid op de stoep voor het huis weghalen. Daarmee zet de gemeente de proef van vorig jaar door
© Omroep Zeeland

Winkeldieven

De politie heeft zaterdag rond 16.30 uur in de Agrimarkt in Goes twee vrouwen uit Goes aangehouden voor winkeldiefstal. Eén van de betrapte vrouwen gooide een fles met ontkalkingsmiddel naar een caissière.
© oz

Autisme

Deze week is het Autismeweek. In deze week vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land. Vaak wordt autisme pas op latere leeftijd ontdekt, zoals bij de 52-jarige Roy Gijsman uit Arnemuiden.
© Omroep Zeeland / Ria Mes
foto: Ria Mes

Weer

De dag begint grijs met lage bewolking en mist. Vanmiddag gaat de zon steeds vaker schijnen. De temperatuur loopt op tot ongeveer 13 graden.