Kloetinge profiteert maar half van misstap Rijsoord (video)

Kloetinge profiteert maar half van misstap Rijsoord (video)
Kloetinge profiteert maar half van misstap Rijsoord (video) © Ron Quinten
Kloetinge profiteert maar half van misstap Rijsoord

Veel kansen

KLOETINGE - In de eerste helft had Kloetinge het betere van het spel. De ploeg van Arie van der Zouwen kreeg veel kansen, maar scoorde niet. Tegen de verhouding in kwam GRC'14 in de 38e minuut via Lars Verwijst zelfs op voorsprong. Met een 0-1 ruststand zochten beide teams de kleedkamer op.

Tom Wuyts

De thuisploeg kwam na rust sterk uit de startblokken. In de 47e minuut bracht Tom Wuyts Kloetinge op gelijke hoogte: 1-1. Acht minuten later nam de Bevelandse ploeg de leiding via diezelfde Wuyts. In de 75e minuut kregen de bezoekers de kans om gelijk te maken. Uit een corner van GRC'14 werd de bal tegen de paal gekopt. Even later was het dan toch raak toen Henri Versteeg namens de bezoekers de bal binnen kopte: 2-2. 

Goal Rijsoord

Het hardst werd er misschien nog wel gejuicht na de goal op een ander veld. Rijsoord verloor verrassend in de slotminuten bij hekkensluiter MZC'11 uit Zierikzee. Daardoor staat Kloetinge nu alleen aan kop in de 1e klasse C. 

Tom Wuyts na afloop van Kloetinge - GRC'14

Julius Bliek na afloop
Scoreverloop
0-1 Verwijst (38)
1-1 Wuyts (47)
2-1 Wuyts (55)
2-2 Versteeg (78)
Opstelling Kloetinge
Lentink, Jansen, Özgan, Bliek, Amperse, Daan Esser, Mulder (Rentmeester/72), Van Tiggele, Van den Dries, Wuyts (Dekker/82), Van der Poel
Foto: Ron Quinten