Oemoemenoe blijft verliezen in kampioenspoule

© OZ

Slecht begin

MIDDELBURG - Al vroeg in de wedstrijd kwam Oemoemenoe op achterstand door een benutte try van The Bassets. Kort nadat daarna werd een penalty benut en stond het al 0-10 voor de bezoekers. Daarbij bleef het niet voor de Middelburgers, want uit een try en een conversie werd het zelfs 0-17. Oemoemenoe kon enkel wat terug doen via een penalty, en zag de ploeg uit Sassenheim nog voor rust weglopen naar 3-24

Tweede helft

Ook in de tweede helft kwam Oemoemenoe er totaal niet aan te pas en ging The Bassets vrolijk door met scoren. Via vier try's en evenzovele conversies werd het 3-52. Toch wist Oemoemenoe in de slotfase nog iets terug te doen door een try en conversie te benutten. De eindstand kwam daarmee op 10-52.

Zegeloos

Door de nederlaag blijft Oemoemenoe op de zesde en laatste plaats van de ranglijst met een punt. De ploeg van Simon Fitzgerald won nog geen enkele wedstrijd in 2017.