Hoek op eigen veld voor schut gezet door Argon

Hoek Argon
Hoek Argon © Sjaak van der Salm

Begin Argon

HOEK - Tegenstander Argon begon furieus in Hoek. Er waren nog geen vijf minuten gespeeld of de bezoekers hadden al twee keer gescoord. Hoek had geluk dat de tweede treffer werd afgekeurd wegens buitenspel, maar een echte wake-up-call was het niet voor de ploeg van Jannes Tant. Argon zette flink door en maakte via A1-speler Jordly Petronia alsnog de 0-2. 

Eigen goal Fitsch

Hoek, dat dit seizoen op eigen veld nooit meer dan twee tegentreffers kreeg, stond binnen de kortste keren op een nog veel grotere achterstand. Stange maakte 0-3 waarna ook Fitsch deelde in de malaise door de bal in eigen goal te schieten. Het was voor het twitteraccount van HSV Hoek de aanleiding voor een tweet over trainer Jannes Tant die door de slechte start gewisseld zou zijn. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

Zestig lange minuten

Toen alle stof- en rookwolken waren opgetrokken resteerden nog zestig lange minuten voor Hoek waarin het weinig potten meer kon breken. Doesburg scoorde nog wel vanaf de strafschopstip, maar die goal was enkel voor de statistieken. Bovendien bracht Argon het verschil in de slotfase alsnog weer terug naar vier toen spits Van Nieuwkerk de 1-5 scoorde. 

Scoreverloop

0-1 Morrison (1)
0-2 Petronia (5)
0-3 Stange (14)
0-4 Fitsch (26/ed)
1-4 Doesburg (72/pen)
1-5 Van Nieuwkerk (85) 
Opstelling
De Jonghe, Wilson, Fitsch, Embrechts, Beshliaha, Vandepitte, Lagrou (Siereveld/85), Clinckemaillie, De Groote (Martens/66), Pattinama (Doka/66), Doesburg
Foto: Sjaak van der Salm