Politie blij met tips over pinpasdief Kamperland

De dader staat goed herkenbaar op beeld
De dader staat goed herkenbaar op beeld © Politie

Portemonnee

KAMPERLAND - De inbraak of insluiping gebeurde op 24 januari in een woning aan de Knotwilgendreef in Kamperland. De bewoners werden laat op de avond gewekt door hun dochter. Zij hoorde gestommel in huis, maar al snel was er niets meer te horen en ging het gezin weer slapen. De volgende ochtend bleken de portemonnee van de vrouw des huizes en een fiets te zijn meegenomen.

Vastgelegd

De vrouw controleerde meteen haar bankrekening, om erachter te komen dat de dief haar pas al meteen had gebruikt bij een geldautomaat in Kamperland, om 250 euro te pinnen. Die pintransactie is vastgelegd door een beveiligingscamera. Daarna probeerde de man nog met de pas te pinnen in Goes, maar inmiddels had de eigenaresse van de pas hem al geblokkeerd.

Nog niet afgerond

Degene die het geld pinde, probeerde zijn gezicht te verbergen, maar dat is hem niet gelukt. Hij staat goed herkenbaar op beeld. Die beelden werden dan ook getoond bij Opsporing Verzocht. De zaak is nog niet afgerond, maar de politie heeft er goede hoop op dat dit, dankzij de tips, wel gaat lukken.