Overleden man (43) en vrouw (39) laten vijf kinderen achter

Overleden man (43) en vrouw (39) laten vijf kinderen achter
Overleden man (43) en vrouw (39) laten vijf kinderen achter © Omroep Zeeland
Dode-Man-D2-ZNO170414OF
MIDDELBURG - Niet officieel
Hun identiteit is nog altijd niet officieel vastgesteld. De politie verwacht daarover zaterdag uitsluitsel te kunnen geven.

Geweld

Een wandelaar ontdekte de twee lijken donderdag rond 09.30 uur in het bos bij Dishoek. De man en de vrouw zijn door geweld om het leven gekomen. Vlakbij de plaats waar hun lichamen werden gevonden stond ook een blauwe Mercedes. Forensische medewerkers zijn tot vrijdagmorgen rond 2.30 uur bezig geweest met een sporenonderzoek. Rond 22.30 uur zijn de lichamen geborgen en naar een mortuarium gebracht. Zaterdag worden nog secties verricht en vindt de verdere identificatie plaats.
© Omroep Zeeland / HV Zeeland
Kinderen
Agenten zijn donderdagmorgen onmiddellijk na de vondst van de slachtoffers naar het vermoedelijke adres van de minderjarige kinderen in Middelburg gegaan. Hierbij troffen ze drie meerderjarige kinderen en twee minderjarige kinderen van 13 en bijna 3 jaar aan. De kinderen zijn opgevangen.
Voogdij
De jeugdhulpverleningsinstanties, zoals de Raad voor de Kinderbescherming en Intervence zijn gewaarschuwd om de zorg en opvang te regelen. In de loop van donderdag is door de kinderrechter de voorlopige voogdij voor de minderjarige kinderen geregeld. Familierechercheurs en een medewerker van Intervence ondersteunen de kinderen bij het verwerken van het verlies van hun ouders.
Buren
Een buurtbewoner noemt het gezin 'de schrik van de buurt'. Ze zouden voor veel overlast zorgen. 
Tamariskenlaan, Middelburg
Tamariskenlaan, Middelburg © Google Streetview
Auto
Op Google Streetview een afbeelding te zien uit 2015, waarop een Mercedes in de Tamariskenlaan te zien is. Mogelijk gaat het om dezelfde auto die donderdag werd gevonden in de buurt van de vindplaats van de de twee lichamen.