Politie: Oorzaak drama Dishoek in relationele sfeer (video)

Politie: Oorzaak drama Dishoek in relationele sfeer (video)
Politie: Oorzaak drama Dishoek in relationele sfeer (video) © HV Zeeland
politie-dishoek-ZNO170414JC
MIDDELBURG - Incidenten met huiselijk geweld
De politie gaf vrijdagavond in de persconferentie een overzicht van incidenten waarbij de man sinds 2016 regelmatig in contact kwam met de politie en hulpverleningsinstanties. De incidenten hadden allemaal te maken met huiselijk geweld. De 43-jarige man kreeg begin april een tweede huisverbod in korte tijd opgelegd door burgemeester Bergmann van de gemeente Middelburg. 
Kinderen 
Agenten zijn donderdagmorgen onmiddellijk na de vondst van de lichamen naar de woning in Tamariskenlaan in Middelburg gegaan. Daar troffen ze drie meerderjarige kinderen (18, 22 en 23 jaar) en twee minderjarige kinderen van 13 en 2 jaar aan. De kinderen zijn opgevangen.
Dode-Man-D2-ZNO170414OF
Vuurwapen gevonden
Wat er precies in het bos bij Dishoek is gebeurd is nog niet duidelijk, zo lieten de politie, het Openbaar Ministerie en de gemeente Middelburg vrijdagavond in en gezamenlijke verklaring weten. De politie doet nog volop onderzoek. Wel is er in de buurt van de lichamen een vuurwapen gevonden.
Dishoek
De politie ontdekte de twee lichamen donderdag rond 09.30 uur in het bos bij Dishoek na een melding van een wandelaar over een geparkeerde auto in het bos.