Kloetinge speelt gelijk en pakt periodetitel (video) © Ron Quinten
Kloetinge Rijsoord
KLOETINGE - foto: Ron Quinten

Onwel

In de eerste helft gebeurde er weinig noemenswaardigs tot in de veertigste minuut de wedstrijd tijdelijk werd stilgelegd nadat een toeschouwer onwel was geworden. De man moest met de ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Het stond op dat moment nog 0-0. Een kwartier later was de toeschouwer weer bij kennis en kon het duel verder gaan.
Vrije trap
De toeschouwers zagen een wedstrijd waarbij het lang op en neer ging maar waar Kloetinge iets beter was. Dat resulteerde in de 74e minuut in de 1-0 van Remco van Tiggele, die uit een vrije trap scoorde. Daarmee zou Kloetinge tegenstander Rijsoord op vier punten hebben gezet, maar dat was te vroeg gejuicht. Want invaller Matthijn Valster maakte vijf minuten later alweer de gelijkmaker. En daarmee was de eindstand bepaald.

Periodtitel
Ondanks het gelijkspel is de tweede periodetitel voor Kloetinge, omdat concurrent Oude Maas ook gelijkspeelde. Als de club geen kampioen wordt, mag het dus meedoen aan de nacompetitie.