'Bezoekers gaan podium 't Beest gewoon weer vinden'

'Bezoekers gaan podium 't Beest gewoon weer vinden'
'Bezoekers gaan podium 't Beest gewoon weer vinden' © Omroep Zeeland
© Omroep Zeeland

Keihard gewerkt

GOES - Coördinator Anita Berrevoets is blij met het behaalde resultaat. "We hebben keihard gewerkt en zijn erg tevreden met het eindresultaat", aldus Berrevoets. "Omdat we zelf ook de handen uit de mouwen hebben gestoken kon er ook nog iets extra's gemaakt worden." Zo is er een verdieping bijgekomen waar bandjes zich kunnen voorbereiden.

Balkon

In de concertzaal is nu ook een breed balkon aanwezig. "Dat geeft wel extra sfeer aan de zaal", vult Berrevoets aan. "Er kan extra publiek bij in de zaal, want het balkon gaat niet ten koste van de ruimte."

Bezoekers

Berrevoets is niet bang dat bezoekers 't Beest niet meer zouden kunnen vinden, omdat het podium een jaar dicht is geweest. "Kijk alleen maar hoeveel mensen er vanavond op af zijn gekomen om hier rond te neuzen."

Positief

De reacties zijn ook allemaal positief. "Ik ben erg benieuwd hoe de nieuwe stoelen van de filmzaal zitten", zegt een fotograferende meneer. "Het balkon in de concertzaal vind ik een mooie aanvulling", laat een bezoekster weten. "Zeker weten dat ik teug ga komen, want ik heb het wel gemist."
Luister hieronder naar het radio-interview.
ITEM heropening 't Beest