Ravage op A58 na ongeluk bij Arnemuiden (video)

Ravage op A58 na ongeluk bij Arnemuiden (video)
Ravage op A58 na ongeluk bij Arnemuiden (video) © HV Zeeland
Een dier veroorzaakte deze ravage op de A58

Geen gewonden

ARNEMUIDEN - Bij het ongeluk raakten vijf auto's en één motor beschadigd. Er zouden bij het ongeluk geen gewonden zijn gevallen. Voor het ongeluk was ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die is uiteindelijk niet meer ter plaats gekomen. Twee bestuurders werden ter plekke verzorgd door ambulancepersoneel, maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Lange file

Wel was het wegdek bezaaid met brokstukken en glas. Andere weggebruikers konden na het ongeluk nieuwe aanrijdingen door de rommel op de weg maar ternauwernood voorkomen. Door de ravage en de afhandeling van het ongeluk ontstond een lange file op A58 en op de omleidingsroute. 
Ravage op A58 richting Vlissingen na ongeluk bij Arnemuiden
Ravage op A58 richting Vlissingen na ongeluk bij Arnemuiden © HV Zeeland

Urenlang afgesloten

Voor de afhandeling van het ongeluk werd de weg urenlang afgesloten. Sommige automobilisten stonden klem op de A58, omdat de weg was afgesloten konden ze niet doorrijden, maar ze konden ook de omleidingsroute niet nemen omdat ze de afslag al voorbij waren. 

File opgelost

Pas nadat de brandweer met een veegwagen de weg grotendeels had vrijgemaakt, konden de wachtende mensen weer verder rijden. Rond 00.30 uur was de file vrijwel helemaal opgelost. Rijkswaterstaat heeft om 02.10 uur de weg weer vrijgegeven.