Jongen (14) flink toegetakeld door onbekende

Jongen (14) flink toegetakeld door onbekende
Jongen (14) flink toegetakeld door onbekende © Mechteld van As-Renema | Facebook
© Mechteld van As-Renema | Facebook

Confrontatie

MIDDELBURG - De jongen liep met twee bekenden in de buurt van de Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel. Daar liep een oudere jongen hen tegemoet die plotseling de confrontatie met hen zocht, verklaarde de jongen. De jongen van tussen de vijftien en twintig jaar zou een verwarde indruk hebben gemaakt.

Veertien hechtingen

Door de drie klappen raakte de jongen tot op het bot verwond, schrijft zijn moeder op Facebook. "Twee uur hechten, veertien hechtingen."
© Mechteld van As-Renema | Facebook

Tips voor de politie

"Het was een moeilijke stap voor mij om dit bericht te plaatsen", schrijft de moeder van het slachtoffer op Facebook, "maar ik wil alles doen om de dader te pakken." Mensen met tips wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Signalement

De vermoedelijke dader had een Nederlands uiterlijk en een geschoren gezicht, was erg wit en droeg geen bril. Hij moet rond de 1,75 meter zijn geweest en sterk gebouwd, staat in de verklaring. De jongen zou met straattaal hebben gesproken en erg binnensmonds. Toen hij de jongen toetakelde had hij een jas aan tot op zijn heupen. Ook droeg hij een grijze joggingsbroek.

Camerabeelden

Bij de politie heeft zich inmiddels een getuige gemeld, zegt de politie. "Bedrijven uit de omgeving hebben ook camerabeelden afgestaan, daar gaan we op kijken of we iets van deze mishandeling kunnen terugzien."