MZC'11 verspeelt voorsprong tegen Almkerk

© OZ
ZIERIKZEE - Goede start
MZC'11 kwam goed uit de startblokken en zag na zes minuten Jeroen de Wild de 1-0 maken. Vlak voor rust scoorde Masoud Osmanie de 2-0 waardoor MZC'11 met een comfortabele voorsprong de rust in ging.
Dirven
Na rust raakte MZC'11 de grip op de wedstrijd echter compleet kwijt. Bart Dirven zette de Brabantse club met twee doelpunten naast de ploeg van Alexander van Keulen. Jelle Stalenhoef zorgde niet veel later voor de voorsprong van Almkerk waarna Bart Dirven het lot van MZC'11 met zijn derde doelpunt van de middag bezegelde.
Degradatie
Voor de positie op de ranglijst maakt de nederlaag niets uit voor MZC'11. Drie weken geleden was degradatie al een feit voor de club uit Zierikzee.
1-0 De Wild (6)
2-0 Osmanie (42)
2-1 Dirven (47/pen)
2-2 Dirven (54)
2-3 Stalenhoef (61)
2-4 Dirven (68/pen)