Sterk VC Vlissingen wint van Nuenen (video)

Sterk VC Vlissingen wint van Nuenen (video)
Sterk VC Vlissingen wint van Nuenen (video) © Paul Ten Hacken
Vlissingen Nuenen samenvatting
VLISSINGEN - Spelbeeld
De bezoekers begonnen sterk en kregen twee goede mogelijkheden om de score te openen. Naarmate de eerste helft vorderde, nam Vlissingen het initiatief over en dit leidde tot een doelpunt van Hoessein Bouzambou. De thuisploeg werd steeds sterker en drukte de gasten ver achteruit. Via een schitterende treffer van Raymond Wolff, die de bal hard in de bovenhoek schoot, kwam de thuisploeg nog voor de pauze op 2-0.

Geen treffers meer

In het tweede bedrijf bleef Vlissingen de betere partij en kreeg de ploeg een aantal goede mogelijkheden om de score verder uit te breiden. De beste kansen waren voor Yves Nyemb, maar de aanvaller lukte het niet om tot scoren te komen.
Ranglijst
Vlissingen klimt door de zege naar de gedeelde derde plaats op de ranglijst en is nog steeds in de race voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de derde divisie. Er zijn nog drie duels te gaan in de hoofdklasse.
Voetbal Vlissingen Nuenen interview Hoessein Bouzambou
Scoreverloop
1-0 Hoessein Bouzambou (16)
2-0 Wolff (32)
Opstelling VC Vlissingen
Van Belzen, Renzo Roemeratoe, Manuhuwa, Milton Roemeratoe, Jansen, Gooding, Ben Sellam (Said Bouzambou/76), Wolff (Geerman/81), Pinas (Weeda/68), Nyemb, Hoessein Bouzambou