Middelburger zet nu al kampioenstatoeage Feyenoord (video)

Feyenoord tattoo

Liefde

GOES - Voor Marnix Israël (neef van oud-Feyenoorder Rinus Israël) is er geen twijfel mogelijk. Hij draagt Feyenoord al een leven lang met zich mee en dit is de uitgelezen mogelijkheid om de club zijn eeuwige liefde te betuigen. "Ik ben er zo van overtuigd dat Feyenoord kampioen wordt. Dit kan niet meer mis gaan."
Huwelijksaanzoek
In een volle Kuip ("50.000 man") vroeg hij ooit zijn vrouw ten huwelijk. "Dat was een geweldige ervaring." Nadat zij 'ja' had gezegd, trouwden ze ook in De Kuip. Dat was in 1995. Twintig jaar lang had hij vervolgens een seizoenkaart bij de club die hij in zijn hart had gesloten. Dit jaar kwam het er door omstandigheden niet van en nét nu is Feyenoord de zo goed als zekere landskampioen.
Kampioensfeest
Toch kan hij er niet om malen. Feyenoord wordt kampioen na ál die jaren. In het dagelijks leven is Marnix Israël hoofd facilitaire zaken van de Mondia Scholengroep in Middelburg. Om het kampioensfeest niet te hoeven missen heeft hij maandag 8 mei vrij genomen en hotel geboekt in Rotterdam. Dit keer komt er niets meer tussen hem en Feyenoord.
© Omroep Zeeland
Noodlot
Ook zijn zoon Remco liet zich vanmorgen tatoeëren, al durfde de jonge Israël het kampioensjaar 2017 nog niet bij te schrijven. Onder het motto: je moet het noodlot niet tarten wacht Remco daar nog mee tot de titel écht binnen is. "Ik ben er nog niet zeker van... Ik hoop het natuurlijk wel, maar ik ga het niet doen". Om kampioen te worden moet Feyenoord nog één keer winnen.