Vlag Kloetinge aan huis trainer MZC'11

Vlag Kloetinge aan huis trainer MZC'11
Vlag Kloetinge aan huis trainer MZC'11 © Omroep Zeeland
KLOETINGE - Buurman
Van Keulen woont op de doorgaande weg naar het sportpark. Hij moest er wel om lachen toen hij vanmorgen wakker werd en naar buiten keek. "Mijn buurman is lid van Kloetinge Fanatics, dus ik heb wel zo'n vermoeden wie hier achter zit..."
'Niet moeilijk doen'
"Ze hebben niks kapot gemaakt, dus dan moeten we er ook niet moeilijk over doen", vindt Van Keulen. Hij speelde zelf ook twee decennia voor Kloetinge en kent de club dan ook door en door.
Promotie
Bij MZC'11 staat er behalve de eer niets meer op het spel. De club uit Zierikzee is al gedegradeerd. Voor Kloetinge valt alles nog te winnen. Zij kunnen nog kampioen worden en daarmee promotie naar de hoofdklasse afdwingen. Het duel begint om 14.30 uur.
Macaroni
Overigens werkt MZC'11 wel op een bijzondere wijze toe naar het duel. "Mijn vrouw staat nu macaroni te maken, de hele spelersgroep komt straks bij mij eten. Ik hoop wel dat de spelersbus in de straat past haha." 
Supporters van Kloetinge hebben hun huizen versierd voor de derby van vandaag! @vvkloetinge - @svMZC11 pic.twitter.com/tvRXKq8IHd