Koploper Kloetinge zonder problemen langs MZC'11 (video)

Koploper Kloetinge zonder problemen langs MZC'11 (video)
Koploper Kloetinge zonder problemen langs MZC'11 (video) © Omroep Zeeland
Kloetinge-MZC-lang--video--ZNO170429GA
KLOETINGE - Halverwege beslist
Kloetinge begon voortvarend tegen MZC'11 in de wetenschap dat een overwinning noodzakelijk was om bovenin mee te blijven doen. MZC'11 trainer Alexander van Keulen zag dat zijn ploeg er in de eerste helft nauwelijks aan te pas kwam. Van der Poel scoorde al na iets meer dan een kwartier, en na goals van Van den Dries en Wuyts was het duel halverwege eigenlijk al beslist.
Concurrentie
In de tweede helft keken de bezoekers langs de kant dan ook vooral naar wat er op andere velden gebeurde. De concurrentie maakte echter net als Kloetinge geen fout waardoor de strijd om het kampioenschap in de 1e klasse C onverminderd spannend blijft. Met nog twee speelrondes te gaan behoudt Kloetinge een voorsprong van één punt op Rijsoord. Ook WNC, dat nog tegen Kloetinge speelt, is nog kansrijk in die strijd om plaats een. 
Interviews-Kloetinge-MZC-ZNO170429IX
Scoreverloop
1-0 Van der Poel (16)
2-0 Van den Dries (40)
3-0 Wuyts (43) 
Opstellingen
Kloetinge: Lentink, Jansen, Jaap Esser (Özgan/46), Bliek, Amperse, Van Tiggele, Daan Esser, Quinten, Wuyts, Van den Dries (Dekker/49), Van der Poel (Duvekot/76)
MZC'11: Van der Schee, Holm, Vermue, Van der Linden, Coolbergen (De Voogd/70), Torensma, Van Grunsven (Schalkoort/70), Bevelander, De Wild, Osmanie, Azzagari 
Vlag Kloetinge aan huis trainer MZC'11
Vlag Kloetinge aan huis trainer MZC'11 © Omroep Zeeland
Vlag
Overigens begon de derby al in de nacht van vrijdag op zaterdag. MZC'11 trainer Van Keulen werd namelijk zaterdagochtend wakker met een vlag van Kloetinge aan zijn huis.