Groene Ster Vlissingen eindigt seizoen ondanks nederlaag als vijfde

© Paul ten Hacken
EINDHOVEN - Hoogste ranking
Nog nooit eindigde Groene Ster Vlissingen zo hoog in de eredivisie. Toch ging de wedstrijd in Eindhoven om 'des keizers baard'. Beide elftallen speelden met een sterk verjongd team. Ook voor de thuisploeg stond er niks meer op het spel, zij hadden zich al geplaatst voor de play-offs om de landstitel. 

Debutant

In de eerste 107 seconden kreeg doelman Ben Sellam maar liefst vier treffers om de oren, waarmee het duel al voor rust was gespeeld. De enige treffer werd gemaakt door Hicham el Kaddouri (foto) die de bal vanaf de zijlijn knap binnen schoot. Zes seconden voor het eindsignaal bracht Eindhoven het verschil weer naar vijf treffers verschil: 6-1. Op dat moment had doelman Louis Ficq net zijn debuut gemaakt voor Groene Ster. 
't Knooppunt
Groene Ster eindigt mede op plek vijf omdat 't Knooppunt deze week uit de competitie werd gezet. Rond de bekerfinale tegen FC Marlene betraden supporters van de club uit Amsterdam het veld en bedreigden ze fans van de tegenstander. De tuchtcommissie van de bond achtte dit als bewezen waardoor alle uitslagen van 't Knooppunt kwamen te vervallen.