Vlissingen nog altijd kansrijk voor nacompetitie ondanks nederlaag

Vlissingen nog altijd kansrijk voor nacompetitie ondanks nederlaag © Omroep Zeeland

DEN HAAG - — Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
Lastige middag
Vlissingen kende een lastig middag in Den Haag tegen de viervoudig winnaar van de landelijke KNVB-beker. Van der Heijden zette de thuisploeg na twintig minuten op voorsprong en VC Vlissingen kon daar weinig tegenover zetten. Voorin miste het bovendien Yves Nyemb die woensdag geblesseerd raakte tegen Hoek. Ruud Pennings kon ook niet beschikken over Raymond Wolff die tijdens de warming-up geblesseerd raakte. Pinas en Saïd Bouzambou waren hun vervangers.
Play-offs
In de tweede helft ging Vlissingen op jacht naar de gelijkmaker, maar echt grote kansen kreeg het niet. Quick was een aantal keer nog wel dichtbij de 2-0, maar ook zij wisten niet meer te scoren. Door de zege van Quick blijven zij koploper in de laatste periode en verstevigen zij de tweede plaats. Vlissingen moet de hoogste ploeg op de ranglijst worden zonder periode. Dat zijn ze op dit moment. Twee zeges in de laatste twee duels volstaan om nacompetitie te spelen. Daarbij is het wel belangrijk dat Quick de laatste periode pakt.
1-0 Van der Heijden (20)