Bandwedstrijd Jonge Wolven zoekt Zeeuwse bands

Bandwedstrijd Jonge Wolven zoekt Zeeuwse bands
Bandwedstrijd Jonge Wolven zoekt Zeeuwse bands © Momma Said So
Jonge Wolven wedstrijd

Artistieke grens

GENT/MIDDELBURG - De wedstrijd begon in Vlaanderen, maar richt zich sinds 2015 op heel België. De organisatie stelt daarmee de 'absurde artistieke grens tussen Vlaanderen en Wallonië' aan de kaak en hoopt op een betere uitwisseling van muzikaal talent en knowhow over de taalgrens heen. Vanaf dit jaar gaat Jonge Wolven - Jeunes Loups dus ook over de landsgrens.

Talenten

Heb je een groep of speel je solo en wil je deelnemen aan deze mooie wedstrijd? Sta je te springen om je talenten te bewijzen en eindelijk door te breken? Schrijf je dan nu in! Zeeuwse bands via poppodium De Spot in Middelburg. Dat kan van 9 tot en met 31 mei. 

Gentse Feesten

Uit de inzendingen worden 18 artiesten geselecteerd. Zij mogen optreden in de Spiegeltent in het Baudelohof tijdens de Gentse Feesten. De winnaars worden op 24 juli bekend gemaakt en mogen opnieuw optreden. Naast een prijzenpakket krijgen de winnaars ook de unieke kans om een concert te spelen op het groot podium van Sint-Jacobs tijdens de volgende editie van de Gentse Feesten! 
Winnaar van 2015 was de band Momma Said So

Momma Said So - Mine To Use