Zeeland Nazomerfestival 2017: vier voorstellingen op locatie

© Omroep Zeeland

Festivalhart

MIDDELBURG - Het Abdijplein in Middelburg is als altijd het festivalhart. Daar vinden tal van voorstellingen plaats. De organisatie meldt al dat FUSE tekent voor de opening. Ook wordt Isabel Provoost al aangekondigd, net als onder andere rapper Diggy Dex en troubadour Charl Delemarre.

Droogvallende zandplaten

Naast de activiteiten in het festivalhart zijn er de locatievoorstellingen. De meest opvallende is die op de Oesterdam. Hiroshima, mon amour wordt bij eb gespeeld op droogvallende zandplaten. Het begintijdstip van de voorstelling wordt dus bepaald door de natuur.

Openingsvoorstelling

In het Industrieel Museum in Sas van Gent staat de openingsvoorstelling gepland. Uit de tijd vallen, een stuk dat wordt omschreven als 'stemmenspel'. In de Nieuwe Kerk in Middelburg wordt Een Nieuwe God gespeeld, geschreven voor Heleen Verburg van wie eerder op het Zeeland Nazomerfestival al Coupure en De Dikke van Dale werd gespeeld.

Laatste kans

De voorstelling Vlaklanders in de Middelburgse schouwburg is voor het publiek voorlopig de laatste kans om de schouwburg van binnen te zien. Na het Zeeland Nazomerfestival begint de verbouwing.

Voorverkoop

De voorverkoop voor het Zeeland Nazomerfestival is vandaag begonnen.