FC Dordrecht leidt in periode na vijfde zege op rij

Julius Bliek en Gérard de Nooijer blijven maar winnen
Julius Bliek en Gérard de Nooijer blijven maar winnen © Orange Pictures
Met Julius Bliek uit Burgh-Haamstede opnieuw in de basisopstelling kwam Dordrecht na 24 minuten spelen op voorsprong door een treffer van Denis Mahmudov. Vlak voor rust wist Jordy Thomassen de gelijkmaker te maken voor de ploeg van Hendriksen. In de tweede helft zette Dordrecht de wedstrijd naar zijn hand. Robert Mutzers scoorde de 2-1 waarna Gustavo Hamer de score uitbreidde. Opnieuw Thomassen zette de 3-2 eindstand op het scorebord.

Derde periode

Door de goede reeks van FC Dordrecht staan De Nooijer en Bliek met hun ploeg nu bovenaan in de derde periode. Hendriksen staat met Helmond Sport op de negentiende plek.

Andere Zeeuwen

Augustine Loof uit Koewacht ging met zijn ploeg FC Eindhoven met 4-0 onderuit tegen FC Den Bosch. Bij FC Oss zorgde Istvan Bakx uit Vlissingen voor de openingstreffer in het met 5-1 gewonnen duel van Almere City. Bakx staat met FC Oss nu op een negende plek.